![]() Tegemist muffinitega, mis on nisujahuvabad, laktoosivabad ja lisatud suhkruvabad. Vaieldamatult minu sulest valminud lemmikud muffinid on senini olnud õuna-kaneelimuffnid, mida olen kordi ja kordi küpsetanud. Kõik, kes proovinud on, neilegi on meeldinud.. Täna valmivad muffinid, mis sisaldavad õuna asemel pirni ja mõningaid teisi komponente olen ka asendanud. 10 muffini jaoks läheb vaja: 2 muna 250 g pehmemat ja küpsemat pirni 100 g kuivatatud musti ploome 70 g mandlijahu 50 g kaerajahu 1 tl kookosrasva maitsestamiseks kaneeli, himaalaja soola ja soovi korral magustajaks steviat (ise lisasin seekord, kuid olen kindel, et ilma selletagi piisavalt magusad ja head) Valmistamine: Mikserda munad koos kookosrasvaga. Puhasta pirn ning riivi jämeda riiviga. Nõruta pirnilt vedelik välja. Sega pirn koos munaga. Tükelda ploomid ning lisa pirni ja munale juurde. Kaalu jahud ning sega kõik kokku. Minul jäi taigen pisut liiga paks, lisasin kraanivett natuke vedeldamiseks. Maitsesta himaalaja soola, kaneeli ja magusainega! Küpseta muffinivormis 200 kraadi juures umbes 30 min. Tulemuseks jäävad natukene tainased ning tihke koostisega - just nagu mulle meeldib!:) Toitaineline väärtus 1 muffini kohta: 107,9 kcal 13,2 g süsivesikut 5 g rasva 3,84 g valku Ilusat nädalavahetust ja nautige ikka võimalusel õues sooja sügist! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|