![]() Järgnevalt üks retsept, mida on mugav määrida leivale ja riisileivakesele või sobitada see taldrikureeglit jälgides valguallikasektorisse. Sobib ideaalselt ka valmistada suupistena leivakoorukese peale. Vaja läheb: 1 kuumsuitsuheik 2 keedumuna 50 g 3% Felixi majoneesi 70 g maitsestamata jogurtit Näpuotsaga soola Valmistamine: eemalda heigilt luud ja nahk ning haki kala sobiliku suurusega tükkideks. Haki keedetud munad ning sega heigile juurde. Lisa majonees ning maitsestamata jogurt. Sega kõik ühtlaseks massiks ja maitsesta soolaga (ole sellega kokkuhoidlik, sest kala on juba kergelt soolane). Serveeri leivaga või riisigaletiga. Mina määrisin selle riisigaletile ning sõin seda vahepalana. Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|