![]() Taasavastan, et olen jätnud blogisse kirjutamise nii unarusse. Täna parandan selle olukorra ning kirjutan siia kaks, isegi kolm, uut retseptipostitust. Mahutan need retseptid kahte postitusse. Esimene neist on magus postitus. Järgnevalt jagan Teiega üht leidu, mille avastasin Prismast. Tegemist on suhkruvaba mustikakisselliga. Täiesti patuvaba toode, kui nüüd suhkruasendaja kõrvale jätta, mida käesolev toode sisaldab. Kuigi... suhkruasendajaga ei ole üle priisatud, sest minu meelest võiks kissell isegi natuke magusam olla :) Kui kuulsin, et suhkruvaba kissell on jõudnud Eesti poelettidele, siis tuli ka kohe idee serveerida see hirsipudruga. Kõige nostalgilisem oleks seda süüa riisi- või mannapudruga, aga kuna kodus mul kumbagi ei olnud ja osta ka ei tahtnud, sest igapäevaselt neid ei tarbi ja koju kappi seisma osta neid ei soovi, siis otsustasin teha hirsipudruga. Olen proovinud tänaseks nii kaerahelbepudruga kui hirsipudruga ja no isegi maitsvam on kaerahelbepudruga, sest minu isiklikust eelistusest lähtuvalt parim puder on kaerahelbe, olgu ta magus või soolane, kisselliga või kissellita... Nüüd aga retsepti juurde, mis on väga lihtne, kuid figuurisõbralikum kui manna- või riisipuder tavalise kisselliga. Vaja läheb (kogus ühele): 50 g hirsihelbeid (kiirhirss/pudruhirss) 100 g piima maitsestamiseks näpuotsaga soola ja steviat Valmistamine: lase potis 1 väiksem klaasitäis (200g) vett keema. Lisa piim ning pudruhelbed. Sega, et piim ei kõrbeks põhja. Keeda umbes 10 min ning maitsesta. Lase pudrul ära jahtuda ning serveeri mustikakisselliga. Ise lisasin veel juurde külmutatud marju, mille eelnevalt ära sulatasin. Tegemist on ühe nostalgilise ja mõnusa maiustusega. Ole loov ning mängi vanaaegsete magustoitude retseptid ümber! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|