![]() Täna kirjutan kaks postitust ja jagan Teiega kaht retsepti. Esimese postituse teen magusa ja toon Teieni peedibrownie retsepti, mis võib esialgu kõlada veidralt ning mitte just eriti isuäratavalt, siis reaalsus on hoopis midagi muud. Päriselus on tegemist väga maitsva, igati kasuliku ja hea küpsetisega. Vaja läheb: 190 g riivitud keedupeeti 40g kakaopulbrit (magustamata) 140 g täisterakaerajahu 2 toorest muna 2 g küpsetuspulbrit 80 g 70% šokolaadi kaunistamiseks 40 g pekaanpähkleid magustajat (kasutasin Hyxolit), sobib ka mesi või palmisuhkur kui ei soovi kunstlikke magustajaid tarbida. Valmistamine: riivi peet ja sega kokku toore munaga. Sulata veevannil šokolaad ning lase jahtuda. Lisa peedile juurde kakaopulber, kaerajahu, küpsetuspulber, magustaja, sool ja küpsetuspulber. Sega kokku šokolaadiga. Aseta vormi ning lao peale kaunistamiseks pähklid. Küpseta ahjus 30-40 min 200 kraadi juures. Naudi! :) Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|