![]() Kunagi, paar aastat tagasi suvel, käisime Oleviga Tartus. Tartu vanalinnas einestasime ühes armsas kohvikus. Kohviku nime ei suuda enam meenutada ka suurima püüdluse juures. Olev sõi seal üliisuäratavat peedirisottot. Sealt ka alljärgneva "minu versiooni" retsept, mille kodus järgi tegin. Kuigi nüüd, alles nii 3 aastat hiljem... ja see ei jäänud kindlasti viimaseks korraks, mil seda toitu tegin. Mina asendasin riisi kinoaga ja tegin endale enda versiooni ilma lihata. Riisi asemel sobiks veel odrakruup ja ka tatar. Retsept siis järgmine: 50 g kinoad 150 g keedupeeti (riivisin ise) 2 küünt küüslauku (tükeldada hästi väikeseks või pressida läbi küüslaugupressi) koduaia roheline (pune, till, roheline sibul) 70 g kitsejuustu näpuotsaga roosat Himaalaja soola Toitaineline väärtus: 480 kcal 48 g süsivesikuid 21 g rasva 26 g valku Ma küll ei vaadanud täpselt kella, kui kaua mul selle toidu valmistamine aega võttis, aga mitte üle 20 minuti. Proovige ka ja andke teada, kuidas maitses. Julgen soovitada! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|