![]() Hei! Olen küpsetamise lainel ja tegin täna eriti häid šokolaadimuffineid. Lõpptulemuseks valmisid tihke tekstuuriga, hästi läbiküpsenud, kakaosed ja pisut rummimaitselised šokolaadimuffinid. Jagan retsepti ka Teiega. Järgnevast kogusest tuleb 10 muffinit (nagu pildilt näha on pildi tegemise ajaks neli juba kõhus). (: Vaja läheb: 1 purk punaseid konservube 2 muna 50 g šokolaadimaitselist valgupulbrit 20 g kaerakliisid 30 g kakaopulbrit näpuotsaga soola rummiessentsi 40 g kuivatatud ploome Kaunistuseks mandleid ja toorkakaod Valmistamine: löö kaks muna saumiksrisse. Loputa oad jooksva kraanivee all ja lisa samuti saumiksrisse. Seejärel mikserda munad ja oad ühtlaseks massiks. Lisa valgupulber, kaerakliid, sool ja rummiessents. Mina lisasin ka kraanvett, sest taigen jäi liiga paks. Haki ploomid peeneks ja lisa taignasse. Sega läbi ja aseta muffinivormidesse. Muffinite kaunistamiseks kasutasin mandleid ja toorkakaod. Muffinid küpsevad 180 kraadi juures umbes 15 min. Muffinid sobivad hästi vahepalaks või magustoiduks! :) Head katsetamist! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|