![]() Hei-hei! Nii vahva on meie tervisejuhi külastajate seas statistikat jälgida ning tagasisidet saada, et meie lugemisnurk pakub päris paljudele huvi! :) See on väga innustav ja edasiviiv. Aitäh Sulle Armas lugeja! (: Sel aastal olen plaani võtnud iga kolmapäev uue postituse kirjutada, nii ka täna. Täna jagan Teiega üht taistaimse toidukorra retsepti koos makrotoitainetega. Käesolev toidukord oli meie peres eile õhtusöögiks. Nagu varasemalt olen juba kirjutanud, siis oleme juba päris pikalt (umbes aastakese) kaasa läinud üleriigilise ettevõtmisega "Taimne teisipäev." See nüüd 100% täistaimne meil ei ole olnud, sest vahel lipsab ikka sisse piimatooteid ja kala, aga lihavaba on see küll olnud! Nii nüüd siis retsepti juurde. Allolevalt jagan Teiega nii soolase põhiroa retsepti, kui taimse magustoidu retsepti (see on ühe inimese portsjon). Kikerhernekarri kookoskastmes: 1 sibul 1/2 punast paprikat 1 purk kikerherneid 1 purk lahjat kookospiima (6% rasva) sool, karri, pipar 50 g täisterariisi 200 g külmutatud brokkoli-lillkapsa-porgandi segu. Valmistamine: pruunista pannil sibul ja paprika. Lisa pannile juurde veel kikerherned ning kuumuta. Viimaseks lisa kookospiim ja maitseained. Keeda ka riis ning maitsesta kergelt soolaga. Serveeri riis koos kastmega. Soovi korral lisa peale maitsepärmi. Kõrvale valmistasime wokitud külmutatud brokkoli-lillkapsa-porgandi segu. Maitsestasime soola ja pipraga. Sojajogurti maius: 150 g kookose maitselist sojajogurtit (ilma suhkruta) 1/2 hurmaad 1/2 õuna 10 g krõbedat müslit 5 g meeglasuuriga maapähkleid Valmistamine: lõigu puuviljad ja vala jogurt peale. Sega läbi ning raputa peale müsli ja pähklid. Kogu toidukorra makrotoitainelineväärtus on järgmine: 802 kcal 135g sv (24,6 g kiudaineid) 21,9 g rasvu 28,4 g valku Tegemist üsnagi toiteaineterikka toidukorraga. Kes soovib energiavaesemalt seda teha, siis saab magustoidu ära jätta või selles kõiki komponente vähendada poole võrra. Järgmise postituseni! Tsau-tsau! :) Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|