Igapäevaselt meeldib mulle kanaliha enamasti süüa, kuid juhtub vahele päevigi, kus ei söö ma üldse liha. Liha asendajateks on näiteks muna, kodujuust, juust, kala. Eile aga mõtlesin, et tahaksin teha üle pika aja punasest lihast kotlette. Tulid väga maitsvad välja. Vaja läheb (2-3 inimesele): 300g delikatess hakkliha (rasva alla 10%); 2 keskmist porgandit; 1 sibul; 1 muna; maitseained. Valmistamine: segada muna hakklihale. Riivida porgand ja lõikuda sibul ning segada hakklihale juurde. Maitseained soovi järgi. Mina panin peale viilu juustu ka, mis sobis sinna suurepäraselt. Kotlettide taignasse ei ole vaja lisada mingit jahu, ega muud teraviljatoodet. Kotlette küpsetasin pannil oliiviõliga. Kotlettidele lisandiks saab eesmärgist lähtuvalt sobitada näiteks köögivilju, riisi, tatart, värsket salatit. Järgmiste postitusteni! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2023
|