Järgmine postitus on pühendatud pitsa-austajatele, mis tänasel kujul on tubli valguallikas. Käesolev retsept on samuti tulnud minu kalli ema varamust. Terve plaadi suuruse pitsa jaoks läheb vaja: Põhjaks: 400 g 3% kodujuustu 4 muna 100 g täisterajahu (ema kasutas kaerajahu) Katteks: Tomatipasta või ketšup 1 suurem suitsukanafilee (sobib ka asendada kanasingiga) 4-5 tomatit 1 sibul 3 hapukurki 1 paprika 200 g 5% juustu (riivida) Maitsestamiseks pitsa maitseaine Soola Valmistamine: alusta pitsa valmistamisega põhjast. Nõruta kodujuust kuivaks. Klopi 4 muna ning sega sinna juurde kodujuust ja täisterajahu. Sega kõik ühtlaseks massiks ning laota ahjupannile ning eelküpseta põhja umbes 20 minutit. Kui põhi on ahjust välja võetud, määri sellele peale tomatipasta. Seejärel lõigu kõik ülejäänud komponendid ja aseta eelküpsenud põhjale. Lisa maitseained. Kõige viimasena lisa riivitud juust ja küpseta ahjus seni, kuni juust on sulanud. Kuna tegemist on valgurikka pitsaga, siis söö juurde enda vajadustele sobilikus koguseid süsivesikuid. Kui eelnevalt olen söönud kodust pitsat tortilla-põhjal tehtud variandiga, siis see on ikka kordades maitsvam veel! Järgmine postitus on nüüd kolmas käik, kahele eelmisele ning see on magustoit! :) Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
March 2024
|