Hei!
Meie peres on neljapäevad kujunenud juba pikemat aega supipäevadeks. Täna on menüüs püreesupp, mille retsepti ka Teiega jagan. Supp kukkus välja kreemine ja maitsev. Järgnevast kogusest jagub umbes 4 toidukorda. Vaja läheb: 1 suvikõrvits u 600g külmutatud lillkapsast (sobib ka värske) 5 väikest kartulit 1/2 karpi (100g) Philadelphia toorjuustu (11% rasva) maitsestamiseks sool, pipar Serveerimisel kõrvitsaseemned Valmistamine: koori suvikõrvits ja kartulid. Pane kõik köögiviljad keema ning keeda pehmeks. Vala segu blendrisse ning lisa toorjuust ning maitseained. Püreesta kõik ühtlaseks seguks. Kevadist nädala jätku! :) Mari-Anne
0 Comments
|
Teemad
All
varasemad
April 2024
|