![]() Hei! On möödunud taas mõned nädalad, mil viimase postituse kirjutasin. Aeg läheb kiiresti ja ega pole väga mõtteid/ideid ka millest kirjutada. Kuna mul kodus oli päris mitu ilusat küpset banaani üle, siis valmistasin neist banaanileiva. Meie peres on banaanileib vs banaanikeeks väga populaarne. Seda saab teha väga erinevat viisi ja täna kirjutangi retsepti Teile ka katsetamiseks, mida ma ise varem polnud ka teinud. Retsept on minu "sulest" ja kukkus välja väga maitsev! Vaja läheb: 4 väiksemat küpset banaani 2 muna 1 purk valgeid konservube 20-30 g tumda šokolaadi nibse 60 g toortatrajahu (mahedama maitsega kui tavaline tatrajahu) 60 g täisteranisujahu näpuotsaga soola ja soodat maitsestamiseks kaneeli Valmistamine: Püreesta munad ja oad omavahel segamini. Lisa kuivained ja sega kõik ühtlaselt läbi. Vala segu küpsetuspaberiga vooderadtud keeksivormi ja küpseta 200 kraadi juures 50 min. Maitseb parimalt jahtunult. Keeks jääb mõnusa hea tekstuuriga, üldse mitte liiga pehme. Serveerimiseks soovitan banaaniviile, maapähklivõid, mett. Mulle maitseb kõige paremini ilma lisandita. Nädalavahetus on ees ja miks mitte olla natuke küpsetamise lainel! :) Ilusat nädala lõppu! Mari-Anne
0 Comments
|
Teemad
All
varasemad
April 2023
|