Uut postitust kirjutama hakates avastan, et ei ole nii kaua siia midagi postitanud. Teen nüüd kõik tasa ja postitan kolm uut retsepti: kaks neist soolased ja üks magus. :) Esimene retsept ongi soolane, nagu postituse nimest saab välja lugeda. Tegemist on kanarullide retseptiga, mis tegelikult, kui nüüd üdini aus olla, ei ole minu sulest valminud, vaid minu hoolsa ema varamust. Tegemist on super maitsvate kanafileest tehtud rullidega, mis on Parma singi sisse keeratud. Aga täpsemalt siis: Vaja läheb (16-18 tk): 900-1000 g kanafileed 2 magusat paprikat peotäis hakitud karulauku 100 g Feta juustu 2 pakki Parma sinki (üks pakk umbes 70 g) Maitsestamiseks sinepit ja pipart Valmistamine: Lõika kanafileed pikkupidi pooleks ja vajadusel veel pooleks (oleneb filee paksusest), ning tao nii õhukesteks, et neid oleks hea rulli keerata. Määri fileedele sinepit (sinepi kogus vastavalt soovile), raputa fileedele peale pipart. Lõigu sobilike suurustega tükid paprikast ning aseta fileedele. Lisaks pane fileedele peale Feta juustu. Keera fileed rulli ning keera omakorda neile ümber Parma singiviilud. Ole soola lisamisega kade, sest nii juust, kui sink annavad maitset. Soovi korral raputa peale värsket tilli. Küpseta rulle ahjus umbes tund või natuke kauem. Võta välja kui hakkavad "valmisrullide" nägu minema. Kui jäävad natuke kauaks, siis muutuvad kuivaks. NB! Kui kogus on liiga suur, siis vähenda kõiki komponente poole võrra ja tee 8 rullikest! Tulemus on väga maitsev. Rullid on heaks vahelduseks neile, kes igapäevaselt söövad tihti kanafileed, kuid soovivad vaheldust! Järgmine postitus juba uut-moodi pitsast! :) Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2024
|