Meestekuu raames novembris kõik teenused meestele -25%
![]() Tsau Teile! Tegin nädalavahetusel ahjutomateid, olen ka varem neid paaril korral teinud ja kukkusid taaskord välja suurepärased. Seega jagan Teiega lihtsat ja kiiret retsepti, mis sobivad hästi lisandiks põhitoidu juurde või on ka kergemaks toidukorraks iseseisvalt. Sul läheb vaja: Suuri tomateid (mina kasutasin momendil neid, mis poes on värskena täiesti maitsetud). Tomatite kogus vali juba ise! :) Merevaiku (kasutasin murulaugumaitselist) Riivitud juustu (kasutasin parmesani juustu, kuid sobib ka tavaline riivjuust) Näpuotsaga soola ja pipart Valmistamine: Lõika tomatid laiupidi pooleks, ehk maaga paralleelselt. Võta tomatitelt enamus sisu välja. Lao tomatid ahjuplaadile ja raputa kõigile tomatitele peale natuke soola ja pipart. Seejärel tõsta igasse tomatisse umbes pool teelusikatäit merevaiku. Merevaigu peale lisa riivjuustu. Seda panin mina ka natuke vähem kui teelusikatäie igasse tomatisse, kuid mida rohkem juustu seda maitsvam! :) Soovi korral lisa ka maitserohelist ning pane eelsoojendatud ahju 180-200 kraadi juures küpsema umbes (15)-20 minutiks. Võta välja tomatid siis, kui need hakkavad pealt pruunikaks tõmbuma. Lase natuke jahtuda ning naudi! Mulle maitsesid täiesti jahtunult rohkem kui soojalt. Kui soovid pisut energiavaesemat varianti, siis kasuta lahjat toorjuustu merevaigu asemel ning väherasvast juustu parmesani asemel. Lõpptulemus on samuti kindlasti suurepärane! Päikselist nädala jätku! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
November 2023
|