Meestekuu raames novembris kõik teenused meestele -25%
![]() Jagan Teile üht mõnusat aeglaselt imenduvatest süsivesikutest pakatavat õuna-kaneeli kaerahelbekoogi retsepti. Kook on ideaalne kiireks hommikueineks või kergele salatile magustoiduks, millest Su keha saab väikese koguse taimset rasva ja aeglaselt imenduvaid süsivesikuid, mis hoiavad kõhu kauem täis. Mida väiksema vormi sisse antud kogus kooki teha, seda paksem see jääb. Minu vormi suurus oli umbes 35 x 20 cm. Koogi valmistamiseks läheb vaja: 150 g jämedaid kaerahelbeid 70 g kiirkaerahelbeid 1 muna 1 klaas kuuma vett 1 suur õun 50 g kookosrasva ½ tl küpsetuspulbrit Kaneel Näpuotsaga soola Magustajat (mina kasutasin Hyxolit) Valmistamine: klopi muna kausis segamini. Kaalu välja kookosrasv ning sulata see ära. Lase vesi keema. Lisa kaerahelbed munale juurde ning sega läbi. Vala peale kuum vesi ja sulanud kookosrasv. Sega läbi! Lisa kaneel, küpsetuspulber, sool ja magustaja. Lõigu õun väikesteks tükkideks (sobib ka riivida). Sega õun kaerahelvestele juurde ja sega kõik läbi. Kuumuta ahi 200 kraadini ning vooderda küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Vala taigen vormi ning silu ühtlaseks. Küpseta 200 kraadi juures 40 minutit. Maitseb imehästi nii jahtunult kui ka kuumalt. Ilusat nädalavahetust! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
November 2023
|