![]() Meistredasin kaht erijuustusorti sisaldavad krõbedad muffinid, mis kukkusid välja ootamatult mõnusad. Muffinid olid pealt mõnusaks pruuniks küpsenud, juust oli mõnusalt soolakas ja krõbe ning muffinite sisse oleks justkui täidiseks lisatud teist juustu. Tegelikult riivisin ja lõikusin kaht erinevat sorti juuste muffinitaignasse ning segasin kõik ühtlaseks massiks. 7 muffini valmistamiseks läheb vaja: 2 muna 8 tl täistera rukkijahu 1/2 suitsujuustust (juustul on peal kiri "FitLap" soovitab) 40 g 5% juustu maitsestamiseks meresoola ja ürte (soovi korral) Valmistamine: Vahusta kaks muna. Riivi 5% juust ning suitsujuust haki tükkideks. Sega riivitud ja hakitud juust munale juurde. Lisa 8 teelusikatäit rukkijahu, sega ühtlaseks ning mina lisasin natuke vett, kuna taigen jäi liialt paks. Maitsesta meelepäraste maitseainetega. Ole maitsestamisel ettevaatlik, kuna juustud on juba soolased. Sega kogu taigen ühtlaseks. Jaga taigen muffinivormidesse ning aseta ahju. Küpseta muffineid eelsoojendtatud ahjus 200 kraadi juures umbes 35-40 min. Valmis on muffinid siis, kui lähevad pealt pruunikaks. Serveeri jahtunult. Ilusat algavat nädalat! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|