Meestekuu raames novembris kõik teenused meestele -25%
![]() Eelmise postituse jätkuks kirjutan ühe väga maitsvate ja mahlaste lihavabade kotlettide retsepti, mida teen meie peres vähemalt korra nädalas. Vaja läheb: 240 g punaseid konservube (1 purk) 1 muna 1 suur sibul 120-140 g punast riivitud keedupeeti peotäis karulauku (sobib asendada ka küüslauguga) 50 g 10% riivitud juustu 2-3 spl jahu (mina olen kasutanud rukki- ja odrajahu) maitsestamiseks soola, pipart, kartulimaitseainet Valmistamine: püreesta oad ja muna omavahel. Lisa püreestatud ubadele ja munale hakitud sibul ja karulauk, riivitud peet, juust ja jahu. Sega kõik ühtlaseks massiks. Maitsesta meelepäraste maitseainetega. Vooli peopesades väikesed kotletid ja küpseta pannil mõlemalt poolt. Kotletid jäävad üsna pehmed, seega tuleb neid natuke pannilabidaga panni küljest meelitada lahti, et need ära ei laguneks (kui jahu rohkem panna, siis seisavad paremini koos). Serveeri leiva peal burgerina, lahjema versioonina riisigalettidel või mõne kolmanda meelepärase lisandiga. Või söö neid lihtsalt ilma igasuguse lisandita, sest kotletikesed sisaldavad kõiki makrotoitaineid - süsivesikuid, valke ja rasvu ning annavad kenasti tasakaalustatud toidukorra välja! Päikest! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
November 2023
|