Meestekuu raames novembris kõik teenused meestele -25%
Järgmiseks toon Teieni kaks linnulihast valminud retsepti. Väga lihtsad, aga vahel tundub, et unustuste hõlma vajunud...
Esimene neist sidrunine ahjukana köögiviljade ja värske salatiga. Vaja läheb: 1 suur terve kana (maitsestamata) 1 sidrun oliiviõli pipar ja meresool Valmistamine: loputa kana jooksva vee alt üle. Lõigu sidrun tükkideks (koos koorega) ning topi kana sisse. Määri kana oliiviõliga, meresoolaga ning pipraga. Aseta kana küpsetuskotti, lõika küpsetuskotile väike auk peale, et õhk tuleks välja ning pane 240 kraadi juures ahju küpsema, umbes 1,5 tunniks. Sel ajal kui kana on ahjus valmista juurde köögiviljad: lõigu bataat, suvikõrvits, seened ja teised endale meelepärased köögiviljad sobilikeks tükkideks ning küpseta oliiviõliga pannil (mulle meeldib kui jäävad natuke krõmpsuvad). Maitsesta! Valmista juurde värske salat: kiivi, kollane paprika, tomat ja kõrvitsaseemned. Maitsestamiseks näpuotsaga meresoola. Kogu praest saad ilusa värvikireva taldriku, milles on esindatud väga mitmed vitamiinid! Peale selle saad kõhu ka täis!:) Teine retsept kanast on porgandi-kanahakklihapallid. Vaja läheb: 300 g kanahakkliha 1 suur porgand 1 suur muna 1 sibul soovi korral küüslauk maitseained: lihamaitseaine, pipar Valmistamine: Sega kausis hakkliha ja muna. Riivi porgand ning haki sibul ja küüslauk. Sega hakklihale juurde ning maitsesta. Vormi peopesade vahel sobiva suurusega pallid ning aseta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ritta. Küpseta kotletikesi ahjus umbes 40 min või seni kuni hakkavad pruunistuma. Käesolevast kogusest jagub 3-4 toidukorraks. Serveeri sobilike süsivesikutega. Ilusat uut nädalat! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
November 2023
|