TERVISEJUHT
  • Lugemisnurk
  • TEENUSED
  • Meist
    • MI töövahend toitumisnõustajatele
  • KONTAKT

HEAD ISU!

Mahlane porgandikeeks

23/9/2018

0 Comments

 
Picture
Tegin uutmoodi porgandikeeksi, mis kukkus välja päris mahlane, magus (ilma lisatud magusaineta) ja mõnusa tekstuuriga.

Vaja läheb:
2 muna
70 g munavalget 
300 g riivitud värsket porgandit
1 suur banaan (u 130 g)
50 g kuivatatud jõhvikaid 
30 g täisterakaerajahu
20 g rukkimannat (sobib asendada rukkijahuga)
1/2 tl küpsetuspulbrit
maitseks musta Himaalaja soola

Valmistamine: klopi munad ja munavalged. Püreesta sinna juurde banaan (saumiksriga). Riivi porgand ning sega muna ja banaaniga kokku, lisa ka jõhvikad. Lisa kaerajahu, rukkimanna ja küpsetuspulber, sool. Küpsetasin keeksi leivavormis, millele panin alla küpsetuspaberi. 
Eelsoojenda ahi 200 kraadini ning küpseta umbes 40-50 min.
Serveeri jahtunult.  

Kogu keeksi toitaineline väärtus:
749 kcal
130 g süsivesikuid
15,8 g rasvu
30,3 g valku

Ilusat pühapäeva!
Mari-Anne


0 Comments



Leave a Reply.

    Teemad

    All
    Eluviis
    Lihavaba
    Magus
    Soolane

    varasemad

    April 2023
    March 2023
    September 2022
    August 2022
    June 2022
    May 2022
    April 2022
    March 2022
    February 2022
    January 2022
    December 2021
    November 2021
    October 2021
    September 2021
    August 2021
    July 2021
    May 2021
    April 2021
    March 2021
    February 2021
    January 2021
    December 2020
    November 2020
    October 2020
    August 2020
    July 2020
    June 2020
    May 2020
    April 2020
    March 2020
    January 2020
    December 2019
    November 2019
    October 2019
    September 2019
    August 2019
    July 2019
    June 2019
    May 2019
    April 2019
    March 2019
    February 2019
    January 2019
    December 2018
    November 2018
    October 2018
    September 2018
    August 2018
    July 2018
    June 2018

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Lugemisnurk
  • TEENUSED
  • Meist
    • MI töövahend toitumisnõustajatele
  • KONTAKT