![]() Tegin uutmoodi porgandikeeksi, mis kukkus välja päris mahlane, magus (ilma lisatud magusaineta) ja mõnusa tekstuuriga. Vaja läheb: 2 muna 70 g munavalget 300 g riivitud värsket porgandit 1 suur banaan (u 130 g) 50 g kuivatatud jõhvikaid 30 g täisterakaerajahu 20 g rukkimannat (sobib asendada rukkijahuga) 1/2 tl küpsetuspulbrit maitseks musta Himaalaja soola Valmistamine: klopi munad ja munavalged. Püreesta sinna juurde banaan (saumiksriga). Riivi porgand ning sega muna ja banaaniga kokku, lisa ka jõhvikad. Lisa kaerajahu, rukkimanna ja küpsetuspulber, sool. Küpsetasin keeksi leivavormis, millele panin alla küpsetuspaberi. Eelsoojenda ahi 200 kraadini ning küpseta umbes 40-50 min. Serveeri jahtunult. Kogu keeksi toitaineline väärtus: 749 kcal 130 g süsivesikuid 15,8 g rasvu 30,3 g valku Ilusat pühapäeva! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|