Juba mitu aastat olen teinud delikatesskanahakklihast pikkapoissi või pätsikesi ahjus. Need Olevi vaieldamatud lemmikud! :)
Seekord toon retsepti ka Sinuni! Teen korraga terve ühe ahjuplaadisuuruse koguse, see on umbes 5 toidukorda. Vaja läheb: 2 pakki delikatesskanahakkliha 2 muna 2 suurt riivitud porgandit või 200 g riivitu suvikõrvitsat 150 g kodujuustu 1 suur sibul soovi korral küüslauk maitseks sool ja pipar 3 keedumuna (soovi korral) Valmistamine: sega hakkliha koos munaga. Riivi suvikõrvits või porgand ja haki juurde sibul. Sega kõik hakklihaga kokku ning lisa kodujuust ning maitseained. Olen lisanud taignasse veel maitserohelist ja seemneid, mis sobivad ka sinna juurde väga hästi. Samuti võib natuke soovi korral lisada riivjuustu. Aseta taigen pätsidena või ühe pika-poisina ahjuplaadile ja peida sisse keedumunad. Eelsoojenda ahji 200 kraadini ja küpseta umbes 45 minutit või seni kuni hakkab pikk-poiss ilusaks pruunikaks minema. Proovi ka ja anna märku, kuidas maitses!:) Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|