Vahepeal oli päris tihti minu toidulaual tihedaks külaliseks täisteratortilla põhjaga pitsa. Jagasin mõni aeg tagasi ka retsepti siin Teiega! (Kel huvi, vaata vanemaid postitusi). Ühel hetkel mõtlesin, et prooviks selle rulli keerata.. sai ka nii süüa, nagu wrappi, ainult, et hõbepaberi pidi mässima sellele alla äärde, et see pudenema ei hakkaks, sest täidisega ma kokku ei hoia! :) Tänaseks olen juba mõni aeg valmistanud omletti ja selle keeranud wrapile sisse. Kasutan täisterarukkijahust tortillat, mis meeldib mulle palju enam, kui tavaline tortilla, sest on oma tekstuurilt pehmem ja maitselt mõnusam ning lisaks toitaineliste näitajate poolest ka figuurisõbralikum! Nüüd aga rulli valmistamine juurde! Vaja läheb: Täisterarukkijahust wrappi 1 terve muna ja kahe muna valge (võib ka süüa kaks tervet muna) hakitud küüslauku natukene sinihallitusjuustu 3-4 šampinjoni 30-50 g 5% juustu Valmistamine:klopi munad, haki juurde seened, küüslauk ja sinihallitusjuust (ise kasutasin umbes 15-20 g). Lisa meelepärased maitseained ja küpseta pannil oliiviõliga omlett. Kui omlett on valmis, aseta see wrapi peale ja riivi peale 5% juustu. Keera wrapp rulli ja naudi! Lisandiks valmista meelepärastest köögiviljadest salat juurde. Wrapi juures ei ole vaja kasutada mingit kastet, sest omlett teeb wrapi pehmeks ja heaks. Mina kasutasin üht muna ja kahe muna valget põhjusel, et hoida kokku muna arvelt rasvu ja lisada rasvu hoopis sinihallitusjuustu näol. Wrapi hoiustamiseks on väga hea nipp see sügavkülmutada, sest pakis on vähemalt 6 wrappi ja need lähevad kiiresti toatemperatuuril käest ära. Kui panna need sügavkülma, siis säilivad täpselt nii kaua kui vaja. Sügavkülmast peaks wrapi välja võtma nii 15 min enne tarvitamist. Tegemist on väga maitsva ja energiasõbraliku toidukorraga, mis täidab kõhu korralikult ära ja teeb meele rõõmsaks! :) Ilusat uue nädala algust! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2024
|