Magusate postituste vahele üks soolane postitus ka. Täna jagan Teiega pitsaretsepti, mida meie oma peres päris tihti teeme. Põhja jaoks lähe vaja: 350-400 g kodujuustu (alla 5% rasvasisaldusega) 100 g jahu (tatra, rukki, odra) 2 muna Maitsestamiseks soola Kate: Paprikaviilud Hapukurgiviilud Mais Seened 150 g hakkliha (mina olen kasutanud Liivimaa lihaveise mahedat hakkliha) Hakkliha asendajaks sobib väga hästi suitsuvorst (Matsimoka 6% vorst "Fitlap" soovitava kirjaga) Tomatipasta 50-100 g riivjuustu Pitsamaitseaine Valmistamine: sega kausis omavahel kodujuust, jahu ja muna. Lisa maitseained ja sega kõik ühtlaseks. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 15 min või seni kuni hakid kattekomponente. Kui paned pitsale peale hakkliha, siis pruunista see pannil soovi korral koos sibula või küüslauguga. Haki kõik ülejäänud komponendid ja riivi juust. Võta põhi ahjust välja ja määri tomatipastaga kokku. Lisa kõik komponendid peale, raputa peale pitsamaitseaine ja küpseta veel ahjus umbes 25-30 minutit. Enne sööma asumist lase pitsal toatemperatuuril jahtuda 10-15 minutit. Serveeri juurde värske salat. Köögivilju sobib kindlasti omavahel meelepärastega asendada. Kui maitsevad oliivid, siis ka need sobivad hästi. Pitsa maitseb väga hästi ka jahtunult. Head katsetamist! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2024
|