![]() Sain mõni aeg tagasi tõeliselt tummist ja šokolaadist torti, mille autoriks oli minu tubli ema. Ja nüüd soovin seda jagada Teiega, et saaksite sama erakordselt šokolaadist ja samas tervislikku maitset kogeda... Tordipõhi: 125 g kivideta datleid (leotada 1-2 tundi) 3 muna 25 g magustamata kakaod 2 banaani 150 g mandlijahu 0,5 tl küpsetuspulbrit Valmistamine: Saumikserdada kõik komponendid kokku ja panna 22 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi. Küpsetada põhja 200 kraadises ahjus 40-45 min. Kui põhi on küpsenud, siis on vaja hakata valmistama tordikreemi. Tordipõhi saab sel ajal jahtuda. Kreem: 1 avokaado 2 Fit (Tere) kakaopudingut 2 Proteiini kakaomaitselist kohupiimakreemi (Valio) 1 banaan 2 tl želatiini 4 tl steviat 30 g magustamata kakaod paar tilka rummiessentsi Valmistamine: Saumikserdada kõik komponendid ühtlaseks ning lisada sulatatud želatiin. Tordi kokku ladumine: Lõigata tordipõhi pooleks ja immutada mõlemad pooled musta kohviga. Üks tordipõhi panna vormi tagasi ja kallata peale pool kreemist, siis panna sinna peale teine pool tordipõhjast ja lisada sinna peale ülejäänud kreem. Lasta üleöö külmkapis seista ning serveerida järgmisel päeval. (NB! Pildil olev valge kreem on vahele pandud vähene vaniljemaitseline Fit (Tere) puddingu kiht). Uute postitusteni! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|