Hei! Jagan Teiega üht lihtsat ja maitsvat riisipudingu retsepti. Tegemist on toidukorraga, mis sobib suurepäraselt hommikusöögiks, lõunasöögiks või ka õhtusöögiks. Samuti sobib süüa vahepalaks ning ka magustoiduks pearoa järele. Viimasel juhul soovitan koguseid retseptis vähendada, sest vastasel juhul tuleb kokkuvõtteks toidukord liiga energiatihe. Vaja läheb: 50g riisipudruhelbeid 150g piima (mina kasutasin lehmapiima 3,5%) näpuotsaga soola 150g Fit pudingut (vanilje maitseline) kaunistmiseks mustikaid Valmistamine: keeda vee ja piimaga pooleks riisipuder. Maitsesta näpuotsatäie soolaga. Soovi korral lisa ka natuke magustajat (magusus tuleb Fit pudingust). Kui puder on valmis, siis sega see Fit pudinguga. Vala puder kaussi ja lase jahtuda ning aseta külmkappi. Mina sõin seda järgmisel päeval külmkapikülmalt, kuid kindlasti sobib süüa ka kohe soojalt või lihtsalt toatemperatuuril jahtunult. Kaunistamiseks kasutasin mustikaid. Pudingu juurde sobiksid kindlasti hästi mõned pähklid/rosinad ning kindlasti sobib asendada mustikaid teiste marjade või puuviljaga. Ilusat uut töönädalat! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2024
|