![]() Sain ema tehtud koogist inspiratsiooni ning otsustasin ise ka valmistada tõelise šokolaadotordi tervislikus võtmes. Tort tuli ülimaitsev, kuid oleksin pidanud panema želatiini, et sisu paremini koos püsiks. Mina kasutasin vaid tumedat šokolaadi, aga sellest oli vähe. Olen teinekord targem!:) Tordi komponente ära ei kaalunud, seega täpselt toitainelist väärtust tordi kohta ei oska välja tuua. Tordi jaoks põhja valmistamiseks läks vaja: kookosrasva kiirkaerahelbeid 1 tl steviat meresoola vähendatud rasvasisaldusega kakaopulbrit Valmistamine: Sulata kookosrasv veevannil ning sega kuivained juurde. Aseta koogipõhjale, küpsetuspaber alla (soovi korral), ning pane põhjasegu vormi põhja ning aseta külmkappi tahenema seniks kuni valmistad sisu. Tordi pealmine osa: 2 FitPudingut kakaomaitselist 1 Kreeka jogurt (4%) 1 Valio kakaomaitseline kohupiimakreem Vähendatud rasvasisaldusega kakaopulbrit Vähemalt 70% šokolaadi (80-100g) maitseks meresoola rummiekstrakti Valmistamine: sulata veevannil šokolaad ja sega kõik komonendid omavahel kokku. Aseta koogivormi. Jäta külmkappi terveks ööks/päevaks. Serveerimisel riivi peale vähemalt 70% šokolaadi ja kaunistamiseks metsapähkleid tumedas šokolaadis. Kui soovid tugevamat tektuuri tordile, siis soovitan proovida želatiini kasutada. Magusat reedet! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2023
|