Tänase postituse pühendan kahele soolasele retseptile.
Esimesena: Vürtsikas riisipada (kogus 2-le): 1 kott Basmati riisi (125g) 2 suurt porgandit 1 suur sibul 100 g suvikõrvitsat 100 g šhampinjone 250 g delikatess kanahakkliha (rasva% 10) Valmistamine: Keeda riis. Riivi porgand ja suvikõrvits. Haki seened. Küpseta pannil hakkliha ja sibul oliiviõliga. Kui hakkliha on valmis, lisa köögiviljad ning hauta pehmeks. Lisa keedetud riis pannile ja maitsesta meresoola, erinevate pipardega. Teisena: Koorene kanapasta (kogus 2-le): 140 g täisterapastat (keetmata) 250 g delikatess kanahakkliha 1 paprika 50 g ananassitükke (sobib ka konserv) 1 väike porgand 100 g suvikõrvitsat 100 g 4% kreeka jogurtit Valmistamine: Keeda pasta. Küpseta hakkliha ja riivitud porgand ja suvikõrvits pannil oliiviõliga. Lisa pannile köögiviljade juurde veel hakitud paprika ning ananassitükid. Kui köögiviljad ja hakkliha on valmis, lisa pannile keedetud pasta ning kreeka jogurt ning sega kõik läbi. Maitsesta meelepäraste maitseainetega (ise kasutasin musta pipart ja meresoola). Serveeri maitserohelisega! Mõlemad retseptid sobivad ideaalselt valmistamaks õhtusöögiks ja lõunasöögiks. Mõlemi toidu toitaineline sisaldus on tasakaalustatud: süsivesikud, rasvad, valgud. Sobib valmistada õhtusöögiks ning teine kogus võtta järgmisel päeval tööle/kooli kaasa. Sellisel juhul on tagatud tervislik toit ja täiskõhutunne. Ilusat uut nädalat! Mari-Anne
0 Comments
Leave a Reply. |
Teemad
All
varasemad
April 2024
|